Gott nytt år!

2010 har varit ett bra år för mig, för att jag har.......

  • Tagit studenten!!!
  • Kommit in i chalmers!
  • Tagit körkort!
  • Träffat massa nya människor :)
  • Rest en massa! :D


Det går framåt.


Håller på att läsa boken Eclipse(twilight)!!!!!!!!!

Nyårslöften.

Ska ta med mina syskon på bio imorgon, vi ska se den nya Narnia filmen. Brukar inte ta med dom någonstans, så jag får la ta med dom den här gången!



Nyårslöften är ganska viktiga för mig, det bästa är att jag brukar hålla det och uppfylla mina mål. Brukar skriva de för hand i en anteckningsblock, men bloggen får påminna mig också. Kan vara kul att dela med sig sina nyårslöften:)

2011

  • Klara varenda tenta. Inte få ett U med andra ord(läs: underkänt).
  • Spara pengar till resor. Ska självklart resa igen på sommaren, det e mkt pengaar!
  • Köpa kläder som jag behöver. Kvalite före kvantitet.
  • Börja läsa böcker!(lite mer än vad jag gör nu iaf).



Vår julgran!


God jul!

God Jul på er allesammans!


Fick en tidig julklapp....haha

Lite myspys



Chill


Pank som tusan.



Fan, jag har ej köpt julklappar till mina syskon än(!). Ska shoppa allt dagen innan...

Taxi.

Hallå!

Igår kväll hade vi filmkväll, sorgligt nog kunde några inte komma. Jag o mina bögar kollade på Inception, senare fick jag ett samtal från ingenstans...om att jag skulle till restaurangen DIREKT! Jah, då var jag tvungen att ta med dom andra dit, det var tydligen någon slags "personalfest".

Jag var även tvungen att skjutsa hem fullisarna, haha. :)

Life is a bitch

....

Hade tenta idag, hoppas verkligen på en 4:a. På några uppgifter fick jag hjärnsläpp, så jag skippade de uppgifterna. Men jag har råd att skippa 25 poäng av provet(max 50p). Klippte mig igår, det blev axellångt! Nu känns mitt hår iaf friskt, ska spara låångt hår nu:)




"Du är lite sen på att planera ibland, men jag godkänner dig".

En av mina svåraste utmaningar är att ta körkort, jag har lagt ner ganska mycket tid på det. Så nu känns det så SKÖNT att det är över. Nu: allt fokus på skolan.

Ska försöka läsa massa böcker nu på lovet, minns när jag gick i lågstadiet. Då lånade jag böcker ganska ofta, haha nuuu orkar jag inte ens dra till biblioteket.



Lov!


Nu har jag 4 veckors lov! Men som sagt, 2 programmeringsuppgifter måste in i januari.

Katshiing

 

Hittade denna bilden idag, tror det blir sån frisyr fast liiite längre hår. Fyfan vad mitt hår är slitet asså..


LYCKA!!!!! KÖRKORT


Fyfaaan vad jag är bra!

Vilken frisyr ska jag ha?



BÄST!

Loréals sminkborttagning får betyg 5/5. Skitbra! Speciellt om man använder vattenfast mascara, då behöver man inte liksom kämpa sig för att få bort sminket.


Jobbig vecka

Hallå!

Det är tentavecka this week! Fyfan vad jag stressar ihjäl mig alltså. Hade programmeringsprov idag, vi fick tyvärr skriva för hand(!). Vi får se hur det gick om ett par veckor, håll tummarna för moi:)

Vi har föreläsning imorgon också:( ska börja plugga inför nästa tenta nu, elektriska kretsar! Tror det kmr gå mycket bättre på nästa tenta faktiskt.

Mmmmmmmmrh


Ledig


Har ledigt idag, eller ja. Ingen schemabelagd tid. Måste plugga ihjäl miiiig, speciellt programmering. Problemet är att man inte riktigt kan plugga inför det, utan man måste programmera en massa SJÄLV! Och det är verkligen inte lätt, alla som e bra på det har gjort det innan.

@school


int skola;

printf("%s", skola");

..............................


Sitter i skolan FRIVILLIGT(LÄS: AV EGEN VILJA) o pluggar inför tentan nästa vecka. Imorse vaknade jag kl 6.00 på morgonen för att åka iväg o göra teoriprovet. Klarade jag den? Japp.

Har jullov snaart, kollar lite på sistaminutenresor. Jag tror att vi ska dra till Hurghada som ligger i Egypten, eftersom det är där det är varmast just nu(läs: billigaste solstället att åka till just nu).

Så kan det gå!

Ang. mitt hår(jag skriver detta för mig sj):

1. Kamma alltid ut håret innan tvättningen. Annars så trasslar håret ganska mycket och när man tvättar håret så kan det hända att håret bryts i 2 delar typ.

2. Om håret blir oljigt ganska snabbt. OBS. Oljigt i hårbotten och torra hårtoppar --> skaffa schampo för normalt hår.

Stressigt

Halloj!

-10 grader var det imorse, jag längtar till värmen som fan! Just nu har jag det stressigt som tusan, har 2 tentor om 2 veckor. Sen blir det lov på riktigt. 4 veckors lov :)

RSS 2.0