I hate ittttttttttttttttt


Shuhuuu

Håller på att göra ett jävligt jobbigt inlämningsarbete som ska in på måndag kl 13.00. Samtidigt måste jag plugga till matteduggan som också är på måndag, fast på morgonen. Ska iaf kunna 6 bevis/satser fram till dess. Inlämningsgrejen jobbar vi 2 och 2 typ, men när den ena kan stanna i skolan så kan inte den andra. Så nu gör jag den själv och jag skiter i, vill bara bli färdig med den punkt slut.

Sego


HATAR när vi måste åka från lindholmen till johanneberg på lunchen, det blev såklart snabbkäk. Mer än så hinner vi inte. Inte för att jag ogillar donkenkäk, det är bara allmänt jobbigt att stressa ihjäl sig.........

Testade MUS(Make up store)'s rougeborste, haha 4 dagar höll den. Skaftet gick fan av, vad är detta för jävla skit. Fick iaf tillbaka pengarna, ska köpa borste från MAC istället. De säljer dyrare saker men mkt mkt bättre kvalité på allt.

gott


Denna tjusiga ryggsäcken blev min idag, sist man hade på sig en liknande sak var väl i lågstadiet. Men som sagt, våra böcker väger ju apmkt sååå då får man väl offra lite för sin rygg.

Måste även berätta att jag koncentrerar mig väldigt bra på kvällen, därför ska jag sitta med inlämningsuppgiften som man bör ägna minst 30 timmar åt. På 1.5 vecka.

Roligt som fan...

Hejhej,

Kikade på några Ray ban solisar idag, såg tydligen att det var ganska stor prisskillnad beroende på vart du köper dessa snygga solisar.


1450 riksdaler kostade Ray ban wayfarers i blickopunkten o 940 på lensway.com(!)

Mina vanliga budgetsolisar går sönder varje år, vetefan vad problemet är. Men vill gärna ha ett par som håller i ett par år.

Peachykeen



Använde Make up store's rouge förut, den hade lite kass pigment. Har iaf hört att MAC har bättre kvalité, får se hur bra den håller..

puuh

Shululu,

Jag överlevde den här veckan, omg. Hade tenta idag och ja, jag vet att det är en lördag. Men nu är tentaveckan över, måste erkänna att tentan som vi hade idag var ganska svår. Han gjorde bl a tentan så jäkla lång och jobbig, desstuom la han in spec uppgifter man inte har sett förut.

Ska fan jobba imorgon, det är inte kuuuul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nästa vecka är det föressten dags för lite nya kurser, haha världens jobbigaste mattekurs och miljökurs. Wish me luck dudes.

Kinderchoklad


En stor del av min vardag, SOCKER!

2/4 tentor gjorda, vettefan om jag orkar ta mig till skolan imorgon för att plugga. Har gjort det i mer än 1 vecka nu, vi bor typ i skolan nu. Ska ta en liten kort powernap, vaknade halv sju idag.

sjukt otaggad

Halloj,

Hade tenta igår(måndags), imorgon har jag engelskatenta. Dvs en tenta med 100 grammatikfrågor, haha jag kommer att gissa på ganska många...man tappar fokus efter MAX 40 frågor.

Morgooon

Hallå!

Melodifestivalen idag, det kommer att bli spännande o se vem som vinner. Hoppas att Eric Saade vinner, anrs har Sverige ingen chans i Eurovision...

Idag ska jag vara effektiv, ska plugga nu i flera timma, senare blir det bio och ikväll blir det melodifestivalen:)

mmm


Franks(energidricka) ligger i frysen och väntar på mig, har pluggat konstant hela veckan. Ska fortsätta med det nu! Vi hörs efter tentaveckan.

fan


Det här var stressigare än vad jag trodde....mina händer darrar av stress just nu, haha tentorna står på spel. Eller nej jag menar stipendium står på spel just nu. Chalmers delar ut 10 lax om man fixar betyg 4 i snitt(VG i snitt). Låter lätt men det är det inte..

Segt


Helt sjuk att det går så segt att lösa några mattetal alltså...

VAGABOND


Köpte skorna på rean, är skitnöjd.

Black Swan



Såg filmen på bio, den var faktiskt bra men samtidigt läskig. Tänker inte avslöja några detaljer så att ni kan se filmen i lugn o ro, menmen Nathalie Portman förtjänade lätt en oscar!

Nya naglar!


Jag råkade förstöra lite av nagellacket

Kussen fixade fejknaglar idag, sjukt ovant med långa naglar. Jag kan t ex inte ta av mig linserna pga detta. Menmen anrs går allt helt ok just nu, stressad som fan. Man får hoppas på att jag ser mänsklig ut nästa vecka, för då är det dags för tentaplugg(!). Mew, dags att sova nu. Natt.

RSS 2.0