vinterjacka


Synd att svea är sååå mainstream, annars hade en sån vinterjacka varit perfekt.

mjau


läsvecka 4 redan, måste plugga matte...ligger som sagt lite efter i planeringen!

heter meisoo på insta för dom som vill follow...

hipster+instagram


småkusiner som säger följ miiiiiiiiiiiiiiig på instagram, men det finns en del inspirerande instagram faktiskt t.ex fashionforall :)
Har skaffat hipsterglasögon btw haaha, synd att det är några som har det i den mattekursen jag tar just nu.

boba tea!


Bubble tea som det kallas är jättepopulärt i asien, det är typ iste med olika smaker + smaksatt gelekulor i botten. Saigon har iaf öppnat ett ställe här i nordstan, testade idag grön te + sockerrör + aloe vera kulor. Det var njaaaae, det var ju slut på milk tea(och det är den som är godast).

<3


Hämtade min nexus 7 för en stund sedan, känns bra! Var på sån arbetsmarknadsmässa idag på chalmers, det var iaf en hel del IT-företag. Jag är faktiskt ganska otaggad inför exjobbet just nu, kan bero att jag inte har 100% koll på vad som ska göras innan man söker etc...
Grejen är att man också bestämmer sig för vilket företag man vill jobba i, de flesta exjobben leder till anställning såååå jaaa..

Nov. 12, 2012





fars dag

 
Försökte baka en riktigt god tårta, hittade ett recept på nätet "världens godaste tårta"...lol. Den blev iaf så jävla fail, så nu ligger en annan smet inne i ugnen(ett recept från en kokbok, japp).
 
HAha gårdagens fest alltså, jag vet inte vad jag ska säga. Har så många vackra klipp och bilder som inte är så lämpliga för nätet haha :)

dumplings




RSS 2.0