Gårdagens





Lite flummiga bilder från igår, sjukt nice ställe vi var på. Moon Thai Kitchen!:)

Vill ha...

En guldklocka!



..och fina ringar av äkta silver...




Ett år sen!

För exakt ett år sedan tog vi studenten! Shit vad tiden går, jag saknar NV07 som fasen...gymnasiet var skitkul! Inte lika seriöst som nu asså :(

Hjärta dig

"Kommer alltid bära dig i hjärtat". Bättre danslärare kan man inte hitta, fan vad jag saknar dansen. :(

Never give up

Hallåå

Jag lever fortfarande, har 2 tentor kvar sen är det "sommarlov"! Skrev på jobbkontraktet idag, jag kommer iaf inte jobba på helgerna så...jag kommer fortfarande att jobba extra på söndagar. Börjar skolan runt den 29e augusti och slutar jobbet den 14e, så lite ledigt får man iaf.

På fre ska vi fira syrran o käka ute nånstans, hoppas det blir goood mat! Nu äre dags för lite matte och BRAplugg(fan vad jag hatar miljökursen...)

Kuuuul

Sista lektionen imorgon! SHIT asså, tänk att man bara har 2 år kvar av skolan...fast jag ska läsa till civil så det blir +2 år till. Men jäklar vad tiden går. Ska skriva på jobbkontraktet på tisdag, dom andra som är utvalda går också på chalmers...tror att det bara killar som har fått jobbet faktiskt.

Men snart tar alla bögar studenten, ska bli kul att gå på allas studentmottagningar:)

Då var det fixat


Ska jobba ganska mkt under sommaren, riktigt gött blir det dååå när pengarna rullar in! Då ska det fan shoppas! Men nu ska jag skriva klart en inlämningsuppgift, så vi får lite bonuspoäng till tentan.

Vad ska man säga...

Helt oförväntat att Azerbajdzjan vann eurovision!!



Tentavecka om 2 veckor! Jag ska försöka fixa tentorna, vill inte ha något efter mig. Det e faktiskt asjobbigt med omtentor..

Har köpt min mobil föressten, nackdelen med smartphones är att batteriet tar slut så snabbt eftersom man surfar och spelar en massa. Men mobilen e super!!!!!!! OCH så kan man göra jävligt mycket saker med den, som en minidator typ fast i mkt mindre format.:)

Blähä

Sommarlovet ser väldigt mörkt ut just nu...får se hur det blir. Antingen blir det softa eller motsatsen till ledighet..

Oh sunny daay


Stekte hela eftermiddagen vid kajen på lindholmen, vi "pluggade" lite matte dessutom. Riktigt GÖTT! Pollenallergin börjar lugna ner sig lite, har faktiskt inte sovit så jättemycket under de senaste dagarna. Snoret har liksom bara runnit som en vattenkran hahah...

ÖSTRA

Ska köra till östra sjukhuset snart, det e dags för nån o föda...så jag måste förbereda mig lite haha.

.


Mobilen skulle ha kommit ut igår, gick dit o frågade idag. De har tydligen skjutit fram det till den 12 maj, idioter!!!!!!!!!!

Dagens händelse


Snodde lillsyrrans receptbelagda pollenmedicin, hähä jag orkar tyvärr inte gå till vårdcentralen. Nackdelen med medicinen är då att man blir trött som fasen. Problemet är också att den "starka" medicinen inte fungerar så jättebra på mig, kanske får ta en spruta trots allt? Vem älskar inte sprutor liksom?

Häh


Tog på mig en ring på långfingret idag, haha fick inte av mig den sen på lektionen. Mitt finger började svullna och jag fick panik, fyfan vad det gjorde ont asså. Jag vet att man ska använda diskmedel för att få av sig ringen, men det finns inget sånt i skolan tyvärr!!!!!!

Istället kylde jag ner fingret eller så kan man värma ringen så metallen expanderar. ELLER så bombar man fingret tvål. Det sista hjälpte typ. Fan va ont jag har just nu blääääääääää

RSS 2.0