:)

Hallloj!

Vi firade Bina igår som fyllde 20 år, såklart dracks det en hel del sprit och vissa blev lite vimsiga som vanligt haha. Jag håller på att skriva mitt engelskatal som ska hållas på tisdag just nu, det går lite sisådär.

Mjeu


Var på KiKK idag, det är en arbetsmässa typ. Snackade med en hel del företag som var intresserade av oss, men som sagt jag går ju bara första året nu men man kunde få sommarjobb iaf :)

Mm

Hejzan,

Sitter i köket o försöker skriva klart min engelskarapport just nu, det går la sådär. 3 sidor är egentligen inte så jättemycket egentligen(!). Tiden går så jäkla fort asså, såg just att tentaveckan är om knappt 3 veckor.
Fördelen med allt plugg är att man inte hinner shoppa så mycket, haha pengarna sparas till något bättre istället. I sommar ska jag försöka resa och jobba, får se hur det blir med människorna som har tid o lust =)


Vill ha SOL!...eller plusgrader tack.

drama o grejer


Kom hem från jobbet för en stund sen, var med om polisdrama o grejer haha. Lite action i vardagslivet..

Helt sjukt

Hejhopp,

Ska försöka vara hemma dessa 2 dagar(fre+lör) för att plugga, ligger efter i matten osv. Måste även göra klart labben inför måndagen. När man väl är hemma en hel dag, märker man verkligen hur lite man är hemma egentligen. Att komma hem sent, surfa i ett par timmar och sedan gå o lägga sig. Så ser det oftast ut. :)

Jag ska för en gångs skull försöka plugga 2 veckor innan tent(orna), har trots allt 4 tentor på en vecka...frågan är om jag kmr överleva den veckan.

Mumma


Doftar nytvättat! :)

Hähää

Tjenix!

Vart förkyld i en vecka nu!!!!!!!! Ligger efter i alla kurser just nu, förutom MoP(maskinorienterad programmering). Så är det när folk bombar en med massa läxor o skit. Igår hade vi engelskaredovisning, det gick la bra men jag fick börja först. Så jävla typiskt! Det tråkiga är att 50% redovisade om facebook, blä.


Inte illa!

Nu har jag smakat på riktiga macarons från självaste Ladurée! Jag förstår att vissa människor blir beroende av dessa fina bakelser, det är som typ kladdkaka i mitten :)

Blev ingen fin väska, min modell fanns tydligen inte i den affären. Får åka till London själv någon gång o köpa själv, det är bäst så. Nu är dollarn+euron lågt som fan, kanske bra o växla nu lr nåt(?)

Hinner inte skriva så mkt, har skitmkt saker att göra(!)


RSS 2.0