usch


det värsta jag vet just nu är omotiverade människor, den negativa energin smittar av sig lite.

vind


yes fredagslabbarna är över, nu har vi bara en labb och inlämning till = tentorna närmar sig. Skulle jobba 2 veckor på jullovet, men det blir inte av för det är lågkonjuktur nu...Jaja då får jag vila upp mig i en månad istället ;)

Käkade på mikado idag, skitgod buffe som bestod av dumplings,grillad anka etc etc...är fortf skitmätt.

suck


Tänk på att folk ber dig om hjälp om en viss grej, när dom vet att du är bra på det. Är faktiskt lite trött på det, men å andra sidan lär jag mig mer. MEN PALLAR INTE just nu, har inte ens tid med mitt liv just nu:)

Igår var vi i skolan lite för längeeeee, till o med vakten kom förbi hahah :D

mjaaaam


lusseeeeeeeekatt! gott

skojar bara


Dagens lunch....

Fick en fyra föressten, ett halvt poäng över gränsen. Fasen vad kallt det var idag, tur att jag valde bort skinnjackan imorse haha. ÅHHHHHHH breaking dawn har premiär på ons, ska kolla på den när fjortisarna har kollat på den så man får glo på filmen i lugn o ro.

tips


the walking dead går på tv11 kl 22.00 på söndagar!!!!!! OMG den är så jävla bra.

0,5


0,5 poäng från en fakking fyra i betyg.

..



Vill börja med att berätta för er att det finns hur konstiga människor som helst, hmm. Just nu är det iaf sjukt sköönt att inte jobba varje vecka, då har man mer tid o plugga ofc. Fan, får börja träna lr nåt snart...min högra axel börjar värka. Tror att det beror på att jag sitter ganska mkt.

Blablaaa kollade i dansforum iaf, det kostar svinmkt där...helt sjukt. En danskurs(12 lektioner/termin) kostar runt 2-3 tusen och om du vill träna oftare så får du punga ut hela 5k(!).

det går bra nu


Klarade den första tentan, *PUUUH* säger jag bara.

myspys


Laddat fredagkvällen med godis o massa goda bakelser. Ska föressten se nåt avsnitt av walking dead, har hört att den är väldigt bra.

Monki




Plockar ut några favoriter från monki, måste ladda garderoben med nya höstkläder. Mycket att fundera på just nu, sjukt många som inte pallar med skolan nu. Kan bero på att kurserna är svåra...eller så är det höstmörket som gör en deppig?
Jag skiter i vilket, måste läsa ikapp kurserna nu fan. Läsvecka 2 är vi på just nu, hmmmm tenta om några veckor igen då.

skor



Ska kanske köpa dessa skor, de var rätt varma inuti iaf...

=)

Det var skitskoj på halloweenkalaset på chalmers, åt rustets hamburgare för första gången den var god! Life is good, jobbade efter kalaset haha. Gjorde det jag skulle på jobbet + läste lite skvallertidningar såå de 12 timmarna gick rätt fort.


RSS 2.0