Clinique


För några månader sedan började jag använda Olays hudvårdsprodukter(rengöring&kräm), tyvärr får jag torra fläckar i ansiktet av det! Var tvungen att testa ett nytt märke, så jag valde Clinique. Fick med pore minimizer på köpet, så man får la hoppas på att det funkar. Annars får jag återvända till dermalogica.

ROSA!



Var tvungen att visa er den snygga rosa skönheten:) dock kmr jag inte köpa den eftersom den kostar skitmkt(köper hellre en ny väska).

biljett

Köpte biljett till halloweenkalaset på lördag, det ska bli kuuuuuuuuul. Vad ska man klä ut sig till då? Jag har scream mask hemma haha, nä pallar nog inte klä ut mig...ska se vad dom andra ska hitta på för skoj.

kaffe



Orkar inte vända på bilden =) Men Johnny köpte självupphettande kaffe, haha kan säga att det blev varmt på nån minut! MEN det smakade skit då ofc, vad ska man förvänta sig liksom? :D

finally


Tentorna är avklarade, äntligen säger jag bara. Men nu har jag bara en dag o vila upp mig på, så det gäller att ta vara på tiden. Kan säga att dagens tenta bestod av 12 frågor haha, fyfan va hjärndöd man kände sig efter de 4 timmarna...

Jag är trött i själen om man säger så...haha behöver semester till solen :) lönen kommer på måndag yay, ska shoppa lite innan de nya kurserna drar igång på allvar.

sorgligt


Tycker det är så jävla trist när en människa ger upp en viktig grej i livet som man verkligen behöver pga att man har blivit "lurad". Det jag menar är att även om en annan person lyckas med en grej så betyder det inte att en själv kommer göra det, förstår ni? så kör ditt eget race, gå inte efter andras fotspår.

GIMME!

Jag ska spana in denna schnygga jackan på Zara på lördag, hoppas den sitter bra också. Första tentan är avklarad nu iaf, den sög skit. Gjorde 7/9 uppgifter, så förhoppningsvis får man en trea. Hängde lite på tintin med bögarna efter tentan också :) Imorgon ska vi sitta i loungen o plugga järnet inför nästa tenta, den kommer nog gå bättre än dagens äckliga tenta iaf..

 

 


Fan.

Har lite smått ångest inför tentan på onsdagen, det beror mest på examinatorn som själv inte har koll på vad han går igenom. Blir verkligen GLAD om jag får en trea i kursen!

meew


Yay ska äta tårta snart, synd att det är en frukttårta fan. Grädde is the shit! Nä men jag ska gå o lägga mig rätt tidigt pga jobbbb......ska vakna runt 5 o köra bil sen blä.
Har tenta på ons och lördag föressten. Ja, ni läste rätt. En LÖRDAG, dom vill ej låta oss vila ut. skitjobbigt

superbra


Synd att man ej kan mobilblogga, har massa schnygga bilder i mobilen. Kan säga att Fatbooth används väldigt flitigt just nu. :)

Java


Så nu har man spenderat tusen spänn på 2 skolböcker(programmeringsböcker) och det är lätt värt! Det bajsiga nu är att man måste köpa linser och lite andra nödvändigheter som behövs i slutet av månaden.

I lördags när jag skulle hem var det 2 grader, hej vinter? Ska jobba på lördag 6-18, fett niceeeeee men synd att jag kmr jobba med tråkiga människor just den här veckan...

?


Dags att skruva upp värmen lite? bostäderna är inte kloka, det är skitkallt inomhus nu...elementen är inte ens på!!!!!!!!(tack vare idioterna)

blä


yeeeeeeeah tenta om 2 veckor, ska börja plugga nästa vecka. Kikade på Whitney Ports kollektion för bikbok föressten, den var OK(inget 2 die 4 med andra ord).

En rolig grej som hände under veckan var bråket på amazing thai(personalen bråkade), för det första så slår man inte en gammal gubbe, för det andra så bråkar man inte framför sina kunder(!).


Hejhejhejhejhej


Tänkte jobba 8 timmar igår, men det var för lite folk så jag stannade 4 timmar till. Vi beställde pizza som tur, mjaaa anrs skulle jag dö av hunger. Det är ca 20 dagar kvar till tentorna!

Imorgon måste vi göra klart labben+börja på inlämningen.

RSS 2.0