lycka


Påsklov om en dag, kan då börja fokusera på omtentorna. Fixade en fyra på mattestatistiken, känns bra!

Ny solisar tack!


Fakk mina raybankopior har gått sönder, vill ha ett par äkta rayban menmen lever som en vanlig student just nu(har inget extrajobb längre).  Kul att många har skaffat surfplattor(läs:iPad), är också sugen på en men kommer nog att tröttna på den ganska snabbt.

Såg klart the walking dead säsong 2 och börjar kolla klart ettan, jag började nämligen kolla på tvåan direkt. Säsong 3 kommer ut om ett par månader, det är bara att vänta..


socker


ska baka kladdkaka, har hittat ett recept som verkar bra. Ni borde kika på matbloggar, för dom har testat sig fram väldigt mycket.

Börjar bli väldigt ambitiös i skolan nu, eftersom min exlabbkompis har tagit paus från skolan och min nya labbkompis är väldigt duktig...så man får passa sig lite o jobba med det lite i förväg så man hänger med.

Aja, "påsklovet" närmar sig..måste fixa 2 tentor dåååå...fakk life.

the walking dead


Bättre serie finns inte! Den handlar inte bara om blodtörstiga zombies, håller på att tanka ner säsong 1&2 nu =)

andas lite


Får göra ett onlineprov varje vecka för att få ett sådant nätverkscertifikat från cisco, måste klara 70% för att gå vidare dessutom. Fick lite hjärtattack vid första tillfället, 9 kvar då!



svårt

Kan inte någon bara stoppa tiden, jag tycker att tiden går sjukt fort. Andra året på chalmers har gått fööööör fort, fyfan. Nä men iaf snart måste vi välja vad vi ska läsa för kurser för att senare plugga till master exam eller för att få civilingenjörsexamen.


äntligen


Har 3 tentor nästa vecka, äntligen är projektet över! Fyfan vad jobbigt det har varit. Men läraren är som vanligt skitpetig med detaljer osv, så alla grupper fick retur.

Då ska vi se här...har skickat CV till Volvo. Ska skicka+skriva personligt brev till SKF och IKEA. Stora företag ftw!

RSS 2.0