Blä


Hade omtenta i programutveckling idag, tror jag klarar mig faktiskt. Mina ögon blev så sjukt torra och kliade skitmkt, pollenmedicinen hjälper faktiskt inte ett enda dugg...
Var även o shoppa med jonis en stund, haha har faktiskt inte pluggat så jättemycket den här veckan. Måste få bra resultat på måndagens dugga, anrs blir Håkan besviken :)

Feeting



Jag förtjänar den här mobilen faktiskt! Min rosa LG håller faktiskt på att kollapsa...

Glad påsk!



Hej på dig påskägg...som är större än min laptop

Very nice.


Sitter i balkongen o försöker bli brun! Pluggar dessutom in bevisen som ska förhöras på måndag om 2 veckor.

POLLENCHOCK!


Behöver min medicin nuuuuuuuuuuuu

Bikerpants


Cykelbyxor is the shit! Det kan faktiskt se riktigt snyggt ut, ett tips för de som ska ta studenten...om ni inte vill flasha för mycket när ni skuttar runt eller hoppar i poseidon :D

Converse? nej tack.



Fattar inte hur folk kan ha på sig converse varje dag, jäklar vad ont man får i fötterna. Ska köpa ett par normala tygskor istället, har faktiskt inga bra sommar/vårskor just nu...kan bero på att jag har köpt en hel del boots istället.


Avocadoolja


Hoppas att avocadooljan får mina naglar att må bra igen.

Sol!

Hallojsan!

Det känns som att jag dricker cola varje dag just nu, tandläkaren kmr döda mig. Men jäklar vad skönt det var ute idag, trots att jag känner av pollenallergin så orkar jag verkligen inte stanna inomhus. Jag funderar däremot att gå till skolan imorgon för att skriva ut några gamla tentor o kanske chilla lite vid vattnet :)


Sol!

Hallojsan!

Det känns som att jag dricker cola varje dag just nu, tandläkaren kmr döda mig. Men jäklar vad skönt det var ute idag, trots att jag känner av pollenallergin så orkar jag verkligen inte stanna inomhus. Jag funderar däremot att gå till skolan imorgon för att skriva ut några gamla tentor o kanske chilla lite vid vattnet :)

Chilla


Åt just upp min chokladpudding, ska sova snart. Denna veckan har varit väldigt ohälsosam, har käkat ute lite för ofta. Nåja, vi har iaf påsklov nu...ska försöka sova så mycket jag kan och så ska jag sitta o programmera en massa. Och så får man hoppas att man får svar om man får ett sommarjobb eller icke, annars bokar jag en resa o drar härifrån :D

"Ägga"


Min klasskompis fyller 20 år nästa vecka, då sa jag att jag ska ägga honom. Helt plötsligt ser man en massa frågetecken framför sig:

- Vad betyder ägga?

Jaha. Det är väl bara du som gör sånt va. HAHA, tråkiiig man ska vara dåå.

Ambitiöst!


Har hört att många har anmält sig till sommarkurser. Det är redan försent att anmäla sig men kan göra en sen anmälan. Vettefan om jag orkar med skolan nu i sommar, men det är bra att bli ÄNNU bättre på programmering eftersom en hel del i klassen ligger ett steg före hela tiden.

Blåmärke.


Fick stryk i skolan, har ett jävligt stort blåmärke på högra armen. Nä, men jag vet faktiskt inte hur jag fick ett blåmärke där. Tror att någon boxade mig på skoj, haha man tror att jag har blivit misshandlad(!).


Trööögt


När man väl orkar söka sommarjobb, så funkar inte länken. Haha ödet vill inte att jag ska jobba i sommar...Men aja, idag fick vi en underbar nyhet. 54% i klassen hade tydligen failat mattetentan, haha helt sjukt! Men det beror på läraren också, det var ungefär 60% i mekatronik som faila samma kurs....



!



Tankar ner solsidan säsong2 just nu...:)

Olay



Mina dermalogicaprodukter funkar fint, men det är dags att testa nya hudprodukter. Olay verkar helt ok. Det är lördag idag, jag har inte haft någon ledig helg på skitlänge. Ska iaf sitta o plugga in bevis o skit som ska förhöras på måndag, man gör duggorna för att få bonuspoäng till tentan..men nu ser det mer ut som en tävling för alla i klassen haha.


RSS 2.0