så dööd


Har labbat(kodat ihjäl mig) 2 dagar i rad nu, imorgon ska vi labba med riktiga routers o sånt som har med nätverk o göra. Väntar på ett viktigt samtal som kan komma närsomhelst, hmmm ska på en riktigt fin middag på lördag hahah orkaaa inte vara sociaal...

Tycker synd om dom som bygger cortegen just nu, det har varit så kasst väder hela veckan...festu har anordnat en skitstor valborgsfest i skolan, men biljetterna tog slut på nolltid och om man ändå ville ha biljetterna(som såldes för allmänheten) så kostar det 200 spänn(!).



Fyra


Fyra i dynamiska system och reglerteknik, so much win.

Life


Är sjuukt täpp i näsan, det beror nog ej på pollenallergin. Min allergi mot pollen har faktiskt blivit en aning bättre nu, jämfört med hur det var i t ex grundskolan. Fakk har ej valt kurser till hösten än, tror att jag ska läsa Software Engineering till master :) Kommer att lära känna massa utbytesstudenter, det kmr bli kul!

Plugga cisco nu ♥♥

dafuq


första omtentan omklarad, gick bra men har jävligt ont i halsen just nu. Det roliga som händer på tentan är att man inte vill lämna in tentan först, men när någon väl lämnar in den så hänger folk efter hahaa.

är så pank denna månaden(linser+busskort = < / 3 ), fan va illa o leva som en riktig fattig student...tänk om man bodde ensam o tog lån, shit jag skulle aldrig klara mig.

wiee



tentapluggar och varvar ner med smörgåstårta+te. good stuuuff.

RSS 2.0