fasen


Ska upp om ett par timmar, hoppas jag överlever. Ser verkligen inte fram emot att jobba, kommer vara trött som ett djuuuur....

Chailatte <3



Espresso house's chailatte funkar oxå men inget slår starbucks(den var dessutom lite extra spicy) :)

mom7.c


Labbade i freakin' 4 timmar imorse, 2 labbtillfällen kvar sen är det goodbye realtidssystem(låter lika trökigt som namnet på kursen). Vad gör vi då?

Jo, vi försöker programmera till en automatdörr som ska öppna o stänga sig och om någon är i närheten av dörren så ska den öppna sig. Lite sådär efterbliven programmering, men det är svårare än vad man tror..




Köpte en sådan på gina förra veckan...sketsnygg.

Skitbra


Klippt mig! Blev faktiskt rätt nöjd, för en gångs skull.

orka


Lite störande att man måste göra lite saker åt folk(som dom kan fixa SJÄLVA) nu när jag har fullt upp. Har dugga på tors, längtar ej kan jag säga. Sen är det typ minst 20 sidor kvar av labben..............................

omg



Såg en tjej på stan som hade en turkos balenciaga, fast den var betydligt mindre än den på bilden. SKITSNYGG! Men jag vill dåå ha en svart, för att det passar till allt såklart vad anrs?


nörd



Vissa kommer nog aldrig fatta hur datanörd:ig jag egentligen är. Nu kommer det ointressanta: ska försöka koppla in datorskärmen via laptopen, skärmen är flera år gammal men jag misstänker att den fortfarande funkar(misstänker att det var fel displayinställningar).

Ehm sen ska jag skrota en sliten laptop(fr 2006..jättekul), eller vill någon ha den?? Det enda som behövs är att man fixar en ny hårddisk till den, fast då är det faktiskt mer värt o köpa en ny laptop...(disken är typ helt förstörd, vet inte vad ägaren har gjort med den men har iaf försökt att fixa den.)

JAAAA och dagens föreläsning då sög skit, alla satt o spelade på sina telefoner såklart....satt kvar för att han skulle gå igenom labb3, han är så smart som tar det sist för anrs skulle alla dra därifrån.


KOM IGEN NU SKAFFA WORDFieeeud

Blubb


Har ganska mycket o göra i skolan nu. Kursen linjära system är krånglig som fan, tack o lov att jag inte kommer att jobba med liknande saker i framtiden! Jag har faktiskt inte shoppat nåt alls sen London, konstigt faktiskt. Men det kan bero på att vi slutar ganska sent denna läsperioden och det SUGER.

Angry whopper


HUR KAN JAG HA MISSAT ANGRY WHOPPER??? Den är ju fan skitgod, övermätt blir man dessutom. Betyg 5/5.

Autumn

Det är faktiskt sköööönt med höst, då kan man gå runt med sköna halsdukar o boots :)




Lindex

Wordfeud


Ni som har smartphones, möt mig på wordfeud: littlerose91. :)

Härligt


såja, nu har man klarat av att jobba i 6x2 timmar! Nu ska jag dö lite.

Workwork


Jag ska jobba kvar på mr johanssons, fast det är nog sista gången jag jobbar där(sept-maj hade jag tänkt mig). Chefen från sommarjobbet ringde idag och frågade om jag ville jobba extra nu i helgen, så det blir 12 timmars jobb på lördag...jobbar från 6 på morgonen till 18 på kvällen(!). Sen blir det 9 timmars jobb på söndag. GÖTT SOM FAN!

Nu är det ganska mycket i skolan också, mkt labb o inlämningsuppgifter på G...

RSS 2.0