:(


Är tydligen allergisk mot den oljan som används för hållarna, men jag är faktiskt inte ensam om det. De andra sommarjobbarna har också fått samma reaktion...dvs klådaaa o röda prickar på armen. Vettefan hur jag lyckades få det i ena kinden, men tror att jag råkade klia mig nån gång. Har iaf smörjt in mig i hydrokortison, hoppas deet blir bra annars får man besöka läkaren.

Bläähee


Helgen har passerat förbi, nu är det bara att bita ihop och jobba igen. Nästa vecka jobbar jag som sagt sent, så man kan inte göra något alls. Utan jobba och sen hem o sova. Vill ha min balenciaga NUUUUUU, det finns en skitbra hemsida som säljer märkesväskor. Men problemet är att de flesta balenciag:or är slutsålda. Antingen drar man till London o köper en, eller så får man köpa från NK....eller beställa från nätet. Men det bästa är att köpa den LIVE såklart, man vill ju klappa lite på den innan.

Like it or not



Hard rock cafe is the shit.

Glad midsommar!!!!



Jobbade övertid igår natt, haha fatta att jag klarade av att jobba i 11 timmar. Idag blir det iaf tårta och god mat. Fan jag sov från 7 på morgonen till 4 på eftermiddagen, mitt dygn har blivit helt konstigt.


Trött


Det är faktiskt svårt att hålla sig vaken en hel natt, fatta att jag klarade av att jobba hela natten! FYFAN.

Santsant


Kanske dags?

Tjo!

Det var ganska skönt att jobba idag, vi hade möte i en timma och sedan "städade" vi i 2 timmar. Trodde inte man behövde anstränga sin hjärna så mycket på jobbet egentligen men alla knappkombinationer och skit som inte funkar måste man typ själv lösa, när någon annan som är expert inte har tid. På så vis lyckas man även krascha maskiner, menmen man lär sig av sina misstag...

Jaja, men i augusti väntar mina kära omtentor. Tror att det är dags att ändra pluggbeteendet och stänga av datorn(!).


Jadu..


Idag har vi inte gjort så mycket på jobbet, eftersom alla maskiner kraschade....så jag och en ny tjej satt där och synade alla hållare(tro mig det är inte kul). Längtar till nästa vecka då jag jobbar med min skiftlag igen!!!!!!! Jobbar alltså natt nästa vecka, så jag är kanske hemma runt 7 på morgonen om jag har tur.



Lever..

Hallå,

Jag har iaf börjat jobba, tiden går så jävla långsaaaamt när man jobbaaaaaar..........tar ett varv runt o försöker göra någonting o sen när man kollar på klockan så har bara 5 min gått.
Fattar inte att folk orkar egentligen, jag saknar skolan. Skolan är bäst, det bästa är att man inte behöver vara där prick 8 timmar utan man kan sluta tidigare eller sååå :D

7 veckor kvar, hoppas att tiden går lite fortare.

gässp

Första jobbdagen e avklarad nu iaf, grejen är att man bara vill att tiden ska gå fortare. Jag ska upp kl 03.39, dvs om 8 timmar. Vilken innebär att jag måste sova nu typ...

Grattis på er allihopa



Jag har som sagt gått o firat vänners studenter 2 dagar i rad efter skolan. TYVÄRR har högskoleelever ingen skolavslutning, utan vi bara drar därifrån när vi har gjort läsårets sista tenta. Lite tråkigt sådär. Men just nu njuter jag lite av ledigheten, på onsdag börjar jag jobba! Är faktiskt glad att jag har ett sommarjobb, det är faktiskt sjukt tråkigt att sitta hemma hela sommaren.

RSS 2.0