..



Tröttis


Ska röjja lite här i rummet, det ser inte klokt ut just nu. Det ser faktiskt värst ut i rummet veckan innan tentaveckan, tro mig.

En gosig sak


Fynd från Bikbok.

Har spanat in denna gosiga saken ett bra tag nu, perfekt att slå till när det är rea!


Pisskallt

Pälsjackan åker fram nu på direkten! Dags att käka svensk husmanskost, potatis med köttbullar...haha. Testa käka ris nästan varje dag i hela ditt liv, så lär du dig att uppskatta svennemat. Saknar grundskolans bamba:(

Light my fire



Köpte en s.k spork idag, det är alltså en sak som är kniv-gaffel-sked. Whatever, idag hade vi iaf programutveckling och läraren var tråkig som fan. Problemet är att hans röst är så lugn och fin att man somnar. Usch, jag längtar inte till imorgon. Tänker ej berätta vad det handlar om tyvärr.

Cya

Där rök...

halva studiebidraget. Ny läsperiod = nya läroböcker. Helt seröst så trodde jag att vi skulle slippa fysiken, men tyvärr ingår en hel del fysiklagar i Elektriska kretsar. BLÖ.

Längtar ej till vissa saker denna veckan, får se om jag bloggar om det lr icke. Natti!

Lanvin



Andra bilden läckte ut idag(?), jag vet fortfarande inte om jag ska köa till lanvinkollektionen. Ska bestämma mig när jag får se hela kollektionen. Förra året var det KAOS på Jimmy Choo grejen, fyfan! Det regnade samma dag också, fick stå utanför o frysa ihjäl.

Nya kurser nästa vecka, TAGGA! Känner mig dock lite förkyld.

Skönt



Skönt det känns nu när tentorna är över! Men om de är godkända(?)...det lär vi veta om ett par veckor. Såg buried idag efter tentan, den var OK. Blev dock lite besviken på slutet av filmen, mer än så tänker jag inte säga. Börjar även trivas riktigt bra i klassen, även om jag inte lärt känna alla riktigt än.

Right now



Jag kommer att drömma om dessa siffror när jag sover ikväll. Vill ni veta vad? 40% av klassen har tydligen kuggat på duggan(man behövde 10 poäng för duggorna sammanlagt), och tentan verkar mkt svårare. Undrar hur högt den siffran kommer att stiga när man får tillbaka tentan.

En sak att längta efter imorgon är biomys med tjejerna direkt efter tentan :)

Morrn'


Håller på att mecka lite med routern, fick tag på en begagnad för att se om det är fel på datorn eller självaste routern som vi haft i typ flera år.

Lite höstnytt på h&m



hm.se

Myyyyspys

Weird



Vintern börjar krypa fram nu, långsamt men säkert. Frös ihjäl i min skinnpaj, jag håller faktiskt på att fundera på vilken jacka jag ska satsa på. Hrrm, en tjock gosig jacka skulle faktiskt sitta skönt! Pälsjackan hänger kvar, den ska jag ha på mig när det börjar snöa.

Ett tips är ju att kika lite på Zara om man vill ha någon snygg jacka. Mattetenta om 2 dagar, är helt seriöst inte ens stressad över det. Det är ett tecken på att jag är för stressad att jag inte ens känner av det längre.

YESSTYLE



Beställde tre väskor från yesstyle.com, leveransen tog sisådär 3 veckor. Men jag är sjukt nöjd! Ni kan kika på hemsidan, det finns snygga väskor som inte alls kostar mkt. Jag som aldrig har beställt från nätet blev rätt så nöjd, men som sagt jag gjorde det för att jag ej hittade några fina i stan.

STILL ALIVE


Jepp, jag lever. Kände liksom bara för att skaffa en ny blogg! Jag har liksom inget liv utanför skolan, utan vi måste helt enkelt plugga 24/7 även om man får sluta tidigt(som inte händer oss särskilt ofta). Första tentan är avklarad, nu väntar ännu en tenta(matte) till!!!!!




RSS 2.0