Mitt mål


...just nu är att klara av den jäkla programmeringstentan. PALLAR INTE MED DEN MER.

Popeyes



Nästan som KFC, fast inget kan förstås slå KFC. Popeyes hette stället haha, dom hade goda pommes :)

Mmm


Hittade en jättefin marc jacobs plånbok igår, orange var den dessutom! Det är faktiskt skönt att vara hemma, vädret är kanon. Men jag måste plugga ganska mkt nu pga omtentorna, har iaf börjat med matte analysen del ett. Det går ju lite sisådär, tur att man inte har för dåligt minne iaf.

Ska börja jobba nästa vecka igen, nu är det bara två veckor kvar av sommarjobbet. Det känns både skönt o kasst, kommer faktiskt att sakna jobbkompisarna. Folk som jobbar där är ganska pratglada, även om man måste snacka ganska högt(massa buller från maskiner osv, vi har öronproppar på oss hela tiden).

Lite härliga semesterbilder







Det var en jävligt skön charterresa måste jag påpeka. Maten var fantastisk och det var 40 graders värme varje dag!

Mums


Semester:)


Fick hem lönespecifikationen igår, fett nice lön. Nä, men efter semestern ska jag både spara o slösa inför nästa resor/köp, det är faktiskt det bästa med ett extrajobb - man kan slösa jobblönen o spara studiebidragen.

REGN!

HALLÅ!

Det är faktiskt farligt på mitt jobb, en sommarjobbare skar sig i fingret. Han opererades igår har jag för mig, det han gjorde var att dra på spånor(metallskit från hållarna) och så råkade det träffa nån nerv...usch. Nåja, jag är iaf lite försiktigare nu!
Jobbar sista dagen imorgon, sen är det semester för hela slanten:) Fyller år på måndag och åker iväg till Turkiet på onsdag dååå, skönt att få sola o bada :)

Döööd


Är helt trött i huvet, har bara sovit i 3-4 timmar. Hela veckan kommer nog att vara sådär, eftersom jag inte är så bra på att gå o lägga mig i tid. Det blir ju konstigt om man ska upp runt 4 på morgonen, när ska man sova då? Jo, runt 20-21. Men alla människor är ute den tiden, så det låter väldigt mycket också ska ni veta.


Gött som fan


Fick min miumiuväska 2 dagar efter beställning, DHL ringde till mig för att vara säker på att det var till rätt person. Nice service som fasen. Är skitnöjd! Har även bokat resa till Turkiet, ska vara där en vecka när vi får semester från jobbet. Vad har man annars pengar till? :)

Fenuril


Allergin börjar försvinna nu, tacka fenuril!

Bränna kalorier???


Ni vet den drycken som kissie skriver om, celcius drycken som bränner kalorier. Haha sorligt nog har jag smakat på den, som sagt köp den inte. Den SMAKAR SKIT. Så blir det när man har vänner som köper konstiga saker som man bara måste testa. Hhaha den innehöll tydligen ganska mycket koffein också.

RSS 2.0