eurovision 2012

yay första semifinalen idag, Sverige tävlar imorgon =)

Borde plugga till den sista tentan egentligen, men orka plugga när det är så fint väder ute. Får typ ångest av att vara inomhus haaha. Chefen hörde av sig idag(läs: min nya chef) och vi kommer att vara 8 pers, några av oss kommer få olika uppdrag osv...det blir nog spännande. Frågan är hur man ska klä sig när man jobbar där, tänk om det är SKITvarmt. Det vore lite fail o komma dit med typ korta shorts..

ohh så snyyygg <3


för er som undrar hur det är att gå på universitet



observera att engineering school & university är same shit.

skitbra


Jag hoppades på att det skulle regna hela veckan, för att man måste sitta inneee o tentaplugga!! Har den första tentan imorgon em, sååå man kommer iaf att vara pigg på tentan =]

HahaH




CISCO!!!!!!!


Amagaad klarade cisco final exam!!!!!!!!!!! 87%! Fixade det på en kvart, observera att man har 2 timmar på sig ;) Fan vad mina händer svettades när jag skulle trycka på "submit" knappen, det var värre än körkortsteorin..

Tagga tentaveckan nu, snart är det sommarlov =)

stalker


förlåt, men det är en idiot i klassen som hänger efter mig hela tiden och går inte förrän jag går. Typ när vi ska ut från klassrummet så kollar han om jag går framåt eller inte anrs står han still o bara glor -.-

Tack o lov att vi inte kmr läsa samma kurser i 3an! Nä, nu blir det ciscoplugg!

seegt


har de sista föreläsningarna imorgon, på ons blir det cisco prov. Kommer faktiskt att vara i johanneberg hela 3an nästan, kmr sakna lindholmen! Fördelen med den "stora" chalmers är att det känns mer som att man är i ett universitet därborta...i lindholmen är det ganska blandat.


klipp!!!!!!


Yes, det är dags att klippa sig! Men vad ska man ha för frilla den här gången, tänkte btw gå till klippoteket som ligger där vid lindholmen...man får ganska bra studentrabatt där har jag hört.

Måste plugga till cisco(nätverk)'s provet som äger rum på onsdag nästa vecka, fixar man 70% på provet så får man ett certifikat som annars kostar pengar. Men skolan betalar för det denna gången. Måste krydda på CV:t :)

gött


Pollenallergin håller på att ta kål på mig just nu. Har fixat sommarjobb, väntar bara på mer info om lönen o så =)

RSS 2.0