Nyårslöften?


Tattoologist

Brukar ha nyårslöften, men vafan ibland går det inte lika smidigt som man tror. Nästa år kommer bli ett riktigt tufft år, längtar inte!

År 2012:
  • Börjar 3an!(dvs sista året på högskoleingenjörutbildningen, då ska man välja vilken masterexam man vill ta)
  • Måste hitta ett bra sommarjobb, så man får lite mer erfarenhet sen när man söker jobb på "riktigt".
  • Se till att fixa mina tentor!
  • Resa!(börjar bli tradition nu, måste besöka ett nytt land nästa år)

......om inte jorden går under förstås! Men som ni ser mår jorden sämre o sämre, df vi inte har snö. Jag föredrar snö framför regn faktiskt. Regn suger.


Nästa köp?




Mummaa Mulberry! <3 God jul föressten. :)

livet

..suger just nu!

Döör


Fyfan nu har jag gjort 2 tentor. Min hjärna e kaoz just nu. Tentan som vi hade idag var skitsvår och jobbig, tänk er att ca 80% av klassen satt kvar när det var 30 min kvar(!). Måste påpeka att det är så skönt att inte jobba på helgerna :D

woho



Tenta imorgon! Ska förbi hemköp lr nåt innan jag drar till skolan imon, måste köpa energidricka lr något. Tänk er att man ska skriva ner massa kod på papper istället för datorn, och nej det e helt bajs. Har du t ex skrivit fel lr nåt så måste du sudda ut hela skiten!

Fokus!


Tentaplugg! Orkar inte tänka på annat än att klara mina tentor just nu, är ganska orolig inför de 2 programmeringstentorna som jag ska ha på mån&tis. Sen har vi reglertekniktenta på lördag morgon, bussarna går säkert helt fucked up såå då får man väl ta o fixa skjuts lr nåt =)

Stekte entrecote m potatis idag, mediumstek ftw!


skit


eftersom killarna är så tröga, så fick jag ta tag i saken o bilda en projektgrupp inför nästa kurs. Några svek oss pga en person dom inte ville jobba med, som jag tycker synd om. Människan är ju duktig men dålig på att samarbeta. USCH jag ogillar grupparbeten, vi ska vara 7 pers iaf...

Kan säga att det är en ganska splittrad grupp, har aldrig jobbat med dom osv......välkommen till verkligheten säger jag bara.

bullar


Sista föreläsningen imorgon! Vi ska som vanligt köpa massa gott på ester mosessons cafe, det är elever som bakar så det är billigt och gott.

tentaaa


När tentaveckan närmar sig börjar alla få panik! ska försöka fixa en omtenta+2 vanliga tentor nästa vecka, det brukar sluta olyckligt...men vi får se.

cheeck


Såja, nu är inlämningsuppgiften färdig och labben inlämnad!

RSS 2.0