helg!

 
måste berätta om det jag var med om i tisdags tror jag haha, skulle åka hem från jobbet. Tog vagnen och märkte att ingen vill sätta sig på dom 2 platserna längst bak, gissa varför? Jo, för någon hade spytt ut sin härliga varmkorv med bröd som...det värsta var att det stank som fan och det var mkt folk på vagnen, fyfan.
 
sista jobbveckan nästa vecka, taggar som fasen.

work

 
vi var på ett litet besök hos wireless car idag, en "avdelning" av volvoIT som ligger på lindholmen. Skitfräscha och fina lokaler, utsikten var inte heller dålig! Härligt, imorgon ska jag sitta på ett möte med en manager från volvo trucks, hur ska detta gå till?? Fast jag var iofs på ett liknande i tisdags och det gick väl hyfsat bra, nu måste jag bara beta av allt info och material.
 
fasen cheesecaken som jag gjorde var god, men den var lite FÖR söt.

Trevligt

 
Kommer att få en ny arbetsplats from imorgon, det är sköönt att jag inte behöver vara kvar där jag var förra veckan! Det dåliga är att jag inte kmr se dom andra sommarjobbarna lika ofta, men aja vi kmr ses på onsdagarna. Det är trots allt bara 2 veckor kvar av jobbet, sen är det sommarlov på riktigt.
 
 
Testade att göra citron cheesecake, den ligger i frysen just nu. Hoppas den blir god, annars blir jag besviken.

Dexter


Bästa serien på länge! Idag har vi haft en liten projektdag med sommargänget, projektdag = snack om lite allt möjligt, sitta ute i solen & äta god mat på golfklubb. Klagar inte =)
Just nu orkar man inte göra så mycket efter jobbet, vaknar runt 6 varje dag och kommer hem typ 12 timmar senare, tar ju lite tid att ta sig dit också. Så det är väl rutiner som gäller varje dag kan man säga, vakna-jobba-hem-sova.

Längtar till långhelgen!!!!!!!! Kommer bli så jäkla skönt att stanna uppe sent och vakna upp sent :)

hähä


Ska baka muffins till mitt gäng imorgon, eftersom det är min sista dag hos dom. Introduktionen var helt ok idag, det var god mat + bra sällskap.



Det är sommarrea nuuuu i många butiker, ledsen man blir som ej hinner åka till stan o shoppa. Man orkar inte göra nåt när man kmr hem från jobbet. usch.

ppuuhh


Snart har man sommarjobbat i 2 veckor, imorgon ska vi ha nån slags introdag för nyanställda. Vi kommer iaf att vara på volvo museum =)
På jobbet är det lugnt o fint, alla chillar o tar det lugnt med livet. Människorna är dessutom väldigt trevliga. Det som suger är att allt är så flummigt o oplanerat, så vissa får inget o göra..osv osv.

zzzzzzz


att vakna 6 på morgonen är ingen hit, så blir det när man har haft sovmorgon nästan varje dag i en hel termin..fick mitt första uppdrag idag, men tyvärr var inte mitt konto fixat så jag fick ba chilla där på kontoret med dom andra :) tur att det är roliga människor som jobbar där.

nä nu jävlar firar vi sveriges nationaldag med en lång sovmorgon!

göttans


Yes, var på sommarjobbet för första gången idag. Vad ska man säga, det var iaf skitstort och det är svårt o hitta dit man ska om man inte känner till området. Men jaja, vet vart jag ska imorgon iaf. Mitt första uppdrag, yay.

Men det var soft idag, vi snackade med chefen om vad vi skulle göra osv osv...a

göttans


Yes, var på sommarjobbet för första gången idag. Vad ska man säga, det var iaf skitstort och det är svårt o hitta dit man ska om man inte känner till området. Men jaja, vet vart jag ska imorgon iaf. Mitt första uppdrag, yay.

Men det var soft idag, vi snackade med chefen om vad vi skulle göra osv osv...a

.


Grattis till alla som tar studenten, det var 2 år sen vi tog studenten! Synd för dom som inte har tur med vädret, spec angeredsgymnasiet...men det var soligt på deras bal iaf.

2 dagar kvar tills jobbet börjar, man blir lite sådär nervös ni vet. När man kommer till en ny arbetsplats o inte känner någon, hoppas att det är roliga människor...för anrs blir det inte så kul. Hoppas det regnar hela månaden när jag jobbar inomhus =)

Det värsta just nu är att hitta dit, gillar inte att läsa kartor...dessutom kmr vi nog vara på olika ställen hela tiden :(

RSS 2.0