shuu


Tänkte dra till bokmässan idag, fick ändå en gratis biljett :) Ska nog köpa kokböcker och hunger games böckerna, har läst den första och den var super. Undrar om de finns ngn bra bok om bra&god matlåda-mat,man börjar faktiskt bli lite less på det man alltid har med sig: spagetti m köttfärssås, stekt ris, korv stroganoff etc...

zzz

skulle gärna vilja sova lite middag, men måste fortsätta med androidutvecklingen för att jag ska träffa min projektgrupp imorgon bitti. Efter det så blir det labb hela freakin fredag eftermiddag, så HÄRLIGT. Tur att man har lärt känna lite roliga människor som tar den andra kursen :D

lol


Är lite halvdöd kan man säga, har fortfarande väldigt mycket att göra varje dag. Sitter och kodar varje dag, både i skolan och hemma. Våran app börjar fungera nu iallafall, jag säger till när den är ute på google play.
Har en ny labbkompis i en annan kurs just nu som typ bara 4 pers i min klass läser, så resten av folket som tar den kursen är från annan skola eller masterstudenter. SÅ JAAAA, det har aldrig gått så dåligt på labbarna som denna kursen faktiskt...

still alive


Fasen vad jobbigt det har varit i skolan, har bara varit hemma innan kl 18 en dag :(
Det är lördag idag, men jag måste iväg till skolan idag ändåååå för att en labb måste in på onsdag och andra saker måste hinnas att göra....

samsung!

Har haft min "mini"laptop i 2 år nu, börjar tröttna på den. Vill gärna ha en ultrabook(som laptop fast tunnare och mkt bättre), det behövs när man sitter o kodar faktiskt...så att man slipper vänta i 2 år tills programmet kör igång.
Helgen är snart öveeeeer dessutom, helvete va fort det går. Måste hinna förbereda en labb som jag har på måndag och jobba lite med androidprojektet innan jag träffar min projektgrupp igen..fyfan.

good luck


Trodde att jag skulle ha lite tid o gymma, men hejdå med livet säger jag bara. Kommer ha såååååååååå mycket skit att göra nu när skolan börjar, det var bara första dagen idag dessutom amagad.

go go go


Laddar ner SDK nu, alltså en slags verktyg för att kunna utveckla android appar.

kviberg

 


Åt cevapi på kviberg marknad, observera att jag aldrig har varit där. Det kändes som att man var utomlands haha, nä men vi sålde lite gamla saker som vi ej ville ha o sååånt och det gick la hyfsat bra, men det var kul faktiskt hahaa..
 
Har lite ångest inför skolan, kmr gå i johanneberg istället för lindholmen. Grejen är att det är sååå stort i johanneberg, så det blir lite opersonligt när man går i så stora klasser o så. Tredje året på chalmers är icke lätt, det kommer bli en hel del projektarbeten(läs:grupparbeten) och jag avskyr att jobba i stora grupper. Vissa personer gillar ej att hålla tid, deadlines etc, så det blir svårt.
 

RSS 2.0