Ledig och sjuk

Tjena,

Här sitter jag och försöker lösa matteuppgifter, första delen av matematisk analys är typ som matte A...men nu märker man att det är svårt att lösa tal utan miniräknaren. Jag har blivit kass på huvudräkning :D

Det är iallafall kinesiskt nyår snart! Jag har för mig att det är kaninens år i år, men som sagt det bryr jag mig inte särskilt mycket om. Det viktigaste är att cashen rullar in! :)

Lista

En liten påminnelselista för mig sj:

  • Göra maskin.orienterad programmering inför labb+uppg.
  • Skicka in engelskan senast imon(!)
  • Göra förra veckans matteuppg(!)

HOOOOOST

Tjenix,

Jag mår inte så jättebra just nu, har skitont i halsen och hostar ihjäl mig. Det är skitmkt i skolan just nu, min hjärna hänger inte med längre! Vill jättegärna springa runt i skinnjacka o stövletter, inte en feting pälsjacka+stövlar. Vet ni vad, studiebidraget har höjts med 40 spänn! Snåla jävlar!

Nä, men det ryktas om att bidraget kmr att höjas med runt 100 spänn i veckan, så ungefär 400-500 spänn extra i månaden. Då blir det ännu fler resor vet ni:)

Mitt nästa köp btw.....

Nej, jag skämtar inte! Det blir antingen en balenciaga eller miumiu :)

Fyndat lite...

Hejhej,

Har inte orkat blogga särskilt mycket, finns la inte så mycket att säga egentligen. Det enda man gör är att sova, äta, gå i skola och hem. Jag har faktiskt fyndat lite kläder på monki, deras rea är ju awesome.



Orkar inte visa upp allt, är helt körd i huvudet efter att ha suttit med massa labbuppgifter. Det är ganska många som fyller år nu, så det blir tååårta varje vecka ungefär. Tjock ska jag bli vet ni! :D

Trött i huvet

Halloj!

Skolan började igår, dom har redan börjat bomba oss med massa inlämningar och skitbajskorv. Dessvärre har vi ju engelska(trodde att jag skulle slippa detta), och som vanligt måste man förbereda en hel del redovisningar och rapporter.


I'm still alive.

Hallå,

Jag lever fortfarande, men som sagt det är la klart att man får ångest inför skolan. Det är högt tempo som fasen och så kommer vi inte vara lediga förrän på påsklovet :(

Njuter fortfarande lite..

..av lovet. Måste dock lämna in en labbuppgift nästa måndag(!).


Nytt


Gina Tricot.

The town

Såg filmen The town på bio nyss, den var verkligen bra. Man förväntar sig inte just sånt här av Ben Affleck, det roliga var att han var självaste regissören dessutom!! Den rekommenderas verkligen.







Rött.



..känns som min färg i år!

Sjuukt


Bild från gårdagen.


Känner mig ohälsosam, måste börja ta tag i träningen. Saknar dansen som tusan, men vad ska man göra! Schemat ser ju olika ut för varje vecka, då kan man inte ha någon dansträning. Vill skaffa gymkort, men pallar inte med bindningstid osv.

RSS 2.0